Miten saan koulutuksista KLT ylläpitotunteja?

Palvelustamme löydät satoja KLT ylläpitokoulutuksia. Tältä sivulta löydät tietoja, miten löydät KLT ylläpitotunteja kerryttävät koulutukset ja miten saat kerättyä itsellesi ylläpitotunteja.

Miten löydän KLT ylläpitokoulutukset?

KLT ylläpitotunteja kerryttävät koulutukset löydät kätevästi hyödyntämällä suodatinta "Ylläpito" ja valitsemalla sen alta vaihtoehdon "KLT".

Näyttökuva 2023-07-05 110145

KLT ylläpitokoulutukset tunnistat myös oranssista "KLT" merkinnästä.

Näyttökuva 2023-07-05 110247

Miten kerrytän KLT ylläpitotunteja?

Kaikkiin KLT ylläpitotunteja kerryttäviin koulutuksiin sisältyy testit. Jotta saat kerättyä ylläpitotunnit talteen, suoritathan aina koulutukseen liittyvän testin.

Testi painike aktivoituu, kun olet katsonut koulutuksesta vähintään 50%. Kun testi on suoritettu hyväksytysti läpi, koulutus kirjaantuu suoritetuksi. Tiedon suoritetuista koulutuksista löydät omasta profiilistasi.

Oman profiilisi "Yhteenveto" näkymästä löydät kätevän laskurin, joka näyttää sinulle Ylläpitopäivien kertymän.

Näyttökuva 2023-07-05 110910

Oman profiilisi "Suoritetut koulutukset" välilehdeltä voit ladata itsellesi suoritusrekisterin.

Jotta saat suoritusrekisterille näkyviin KLT ylläpitotuntien kertymän, hyödynnä suodatinta "Ylläpito" ja valitse sen alta vaihtoehto "KLT".

Tämän jälkeen klikkaa "Suoritusrekisteri" painiketta ja saat ladattua rekisterin koneellesi PDF-tiedostona.

Näyttökuva 2023-07-05 111237

Suoritusrekisterillä näkyy suorittamasi KLT ylläpitokoulutukset sekä täysien KLT ylläpitopäivien kertymä.