Mitä eroa on etäkoulutukseen ilmoittautumisessa kirjautuneena ja ilman kirjautumista?
Kirjautumistilasi vaikuttaa siihen, mitä näet ja miten ilmoittaudut etäkoulutuksiin. Suurimmat erot liittyvät hinnoitteluun ja ilmoittautumisprosessin vaiheisiin.
Jos et ole kirjautunut sisään
Voit selata koko etäkoulutustarjontaa ja nähdä niiden etäkoulutusten hinnat, jotka eivät sisälly lisenssiisi.
Kun valitset koulutuksen ja napsautat Ilmoittaudu, sinua pyydetään ensin kirjautumaan sisään. Näin järjestelmä voi tarkistaa, onko sinulla olemassa oleva käyttäjätili ja kuuluko kyseinen etäkoulutus lisenssiisi.
Jos koulutus sisältyy lisenssiisi, voit ilmoittautua siihen heti ilman erillistä ostovaihetta.
Voit myös jatkaa ilman kirjautumista (tai tilanteessa, jossa sinulla ei ole käyttäjätiliä). Tällöin täytät ilmoittautumislomakkeen suoraan ja valitset tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon:
- Sopimus- tai lisenssiasiakas
- Lasku
Tämän jälkeen voit lähettää ilmoittautumisen.
Jos olet kirjautunut sisään ja sinulla on käyttöoikeus etäkoulutukseen
Voit selata etäkoulutuksia joko:
- Etäkulutusluettelon kautta
- Minun aihealueeni ”Etäkoulutukset” välilehden kautta
Kun löydät kiinnostavan etäkoulutuksen:
- Avaa etäkoulutuksen tiedot
- Valitse toteutuspäivämäärä
Klikkaa Ilmoittaudu painiketta
Koska etäkoulutus sisältyy jo lisenssiisi, ilmoittautumiseen ei liity hinnoittelua tai ostovaihetta. Saat ilmoittautumisen vahvistuksen automaattisesti sähköpostitse.
Jos yrität avata etäkoulutuksen, joka ei kuulu lisenssiisi, sinua pyydetään kirjautumaan ulos. Tämän jälkeen voit tarkastella ja ilmoittautua etäkoulutukseen maksullisesti samalla tavalla kuin käyttäjä, joka ei ole kirjautunut sisään.
💡Ilman kirjautumista voit edelleen selata etäkoulutuksia ja ilmoittautua niihin, mutta ilmoittautumisprosessi sisältää lisävaiheita käyttöoikeuksien ja laskutustyypin määrittämiseksi.