Hvordan kan jeg dele studieplaner med andre?

For å dele studieplaner med andre, må du ha administratortilgang i Eduhouse-tjenesten. Det er som regel minst én administrator i bedriften, men vi anbefaler at flere tar på seg denne rollen! Som administrator kan du dele en studieplan enten med hele bedriften eller med spesifikke brukere, for eksempel ditt eget team. Hvis du deler en studieplan med hele bedriften, vil den også bli delt med alle fremtidige medlemmene av bedriften din. Når du vil dele en studieplan, velg ønsket alternativ på «Studieplan»-siden og klikk deretter på «Del studieplan»-knappen.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, Font, programvare

Automatisk generert beskrivelse

Et nytt vindu vil åpnes og du kan videre velge om du vil dele studieplanen med hele bedriften eller enkeltbrukere.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, Nettside

Automatisk generert beskrivelse

Delte studieplaner vil vises øverst på brukernes liste over studieplaner, og ikonfargen deres er rød. Dette gjør det lettere å skille de delte planene fra brukernes egne studieplaner.