Hur kan jag dela studieplaner med andra?

För att kunna dela studieplaner med andra måste du vara en huvudanvändare av Eduhouse-tjänsten. Det måste finnas åtminstone en huvudanvändare i organisationen, men vi rekommenderar att flera personer tar på sig den här rollen! Som huvudanvändare kan du dela en studieplan antingen med hela organisationen eller med specifika användare, till exempel ditt eget team. Om du delar en studieplan med hela organisationen kommer den även att delas med alla framtida medlemmar i din organisation. När du vill dela en studieplan väljer du önskad alternativ på sidan 'Studieplaner', markerar planen som aktiv och klickar sedan på 'Dela studieplan'-knappen.

En bild som visar text, Teckensnitt, nummer, skärmbild

Automatiskt genererad beskrivning

En nytt fönster öppnas, på sidan där du kan välja om du vill dela studieplanen med hela organisationen eller med enskilda användare.

En bild som visar text, skärmbild, programvara, Teckensnitt

Automatiskt genererad beskrivning

Delade studieplaner visas överst i användarnas lista över studieplaner, och deras ikonfärg är röd. Det underlättar att skilja de delade planerna från användarnas egna studieplaner.